Meni
Korpa

PIDŽAME I LOUNGEWEAR ZA TRUDNICE I NAKON POROĐAJA

Brend: Seraphine
Ultra mekani plavi set odeće za trudnice i dojilje.U loungewear varijanti primarna je udobnost što vam ovaj set garantuje tokom cele trudnoće, ali i kasnije tokom dojenja.Dizajniran je tako da tokom trudnoće pristaje stomaku, a nakon porođaja obezbeđuje lak pristup za dojenje tvoje bebe.Fleksibilan ..
9.941 RSD
Brend: Seraphine
Karakteristike:Dvodelna, V izrez, lak pristup za dojenje, meki bamus (upija vlagu, hipoalergijski i antibakterijski)Crna pidžama od bambusa za trudnice i dojilje je izuzetno mekana i udobna obzirom da je sačinjena od najmekše bambusove viskoze.Idelna je za opuštanje kod kuće i odmaranje tokom noći. ..
11.625 RSD
Brend: Seraphine
Četvorodelni komplet pidžama za trudnice i dojilje neizostavan je deo tvoje torbe za porodilište. Super mekan i rastegljiv, prilagođen i periiodu dojenja. Ovaj komplet je i odličan poklon za baby-shower.Sa ovim kopletom pidžama za trudnice i dojilje, ne morate razmišljati šta vam je sve po..
21.060 RSD
Brend: Seraphine
Ova spavaćica za porođaj od organskog pamuka je neizostavni deo tvoje torbe za porodilište. Karakteristike:100% organski pamuk, diskretni bočni otvori za trake za praćenje fetusa, kopčanje sa obe strane omogućava lak pristup za epidural, ali i prve trenutke sa tvojom bebom (skin to skin), džepo..
8.256 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)